Ontmoeten, verbinden, versterken….. leraren, ouders en partners

SchoolPlein

SchoolPlein

SchoolPlein is een unieke App vóór en door leraren in Passend onderwijs. Een initiatief van samenwerkingsverband Plein 013.

Met SchoolPlein breng je de beste ondersteuningsmogelijkheden voor je leerlingen binnen handbereik. En speel je direct in op actuele gedragsvraagstukken in je klas. Eindelijk een App die jou in de regiestoel zet. Vakkennis van jezelf, je collega’s en vakliteratuur die je direct in de praktijk kunt toepassen. Ontmoet collega professionals. Deel je vragen en ideeën over gedrag in de klas. Versterk jezelf en je leerlingen.

SchoolPlein nodigt je uit om je kennis en ervaringen over gedrag te delen en om collega’s te betrekken. SchoolPlein brengt leraren met elkaar in contact over gedrag in de klas en maakt Passend onderwijs praktisch en concreet. Stel je collega’s vragen en krijg handige suggesties waar je meteen mee aan de slag kan. SchoolPlein nodigt je uit om actief kennis en inzicht te delen. Naast de mogelijkheid om direct verbinding te maken met je collega’s, kun je zelf bijdragen toevoegen of nuttige handelingsadviezen zoeken door zoektermen in te geven. In een persoonlijk magazine, dat op jouw interesses is afgestemd ontdek je op SchoolPlein achtergronden van gedrag en lees je interessante blogs en artikelen.

SchoolPlein is uitsluitend bestemd voor leraren werkzaam binnen het samenwerkingsverband Plein 013. En alleen toegankelijk met een unieke schoolcode met persoonlijk login en wachtwoord. Het is dus een ‘gesloten omgeving’. Dat betekent dat de privacy gewaarborgd is en dat informatie alleen wordt gedeeld met collega’s binnen het samenwerkingsverband.

Samenwerkingsverband Plein 013 stelt de app ook beschikbaar voor andere samenwerkingsverbanden die zelf met de eigen leraren van de scholen een community willen vormen. Meer info over de app is te vinden op de website www.schoolplein013.nl of via contact met Plein 013.

Nog geen lid van SchoolPlein?

Vraag dan snel bij je directeur de unieke code van de school aan en download de app in de Apple Store (iPhone of iPad) of op Google Play (Android telefoon of tablet).

Meer informatie over SchoolPlein

Toelichting en handleiding: www.schoolplein013.nl

Artikel in Brabants Dagblad

Filmpje op YouTube over presentatie

background

Ontmoeten, verbinden, versterken

Plein 013 is een samenwerkingsverband van scholen in Tilburg en omgeving. We zetten ons in om voor alle leerlingen in onze regio in de basisschoolleeftijd een onderwijsaanbod te doen dat passend is bij hun ondersteuningsbehoefte. We doen dit bij voorkeur in de gewone basisschool. Ouders, leraren en kinderen zijn in het proces van Passend onderwijs de belangrijkste partners. Voor doorgaande lijnen en afstemming, werken we nauw samen met andere partners, die ouders en scholen daarbij ondersteunen.

Ontmoeten, verbinden, versterken

Login

Wachtwoord vergeten?