Plein013 > Nieuws > Niet gecategoriseerd > Even voorstellen: nieuwe collega’s Tineke, Dominique en Doortje

Even voorstellen: nieuwe collega’s Tineke, Dominique en Doortje

Even voorstellen: Tineke

“Mijn naam is Tineke Vermeulen en ik ben op 1 februari 2024 gestart voor 4 dagen in de week als adviseur voor Plein 013. Na ruim 15 jaar werkervaring te hebben opgedaan als gedragswetenschapper binnen het Speciaal Onderwijs, heb ik enorm veel zin om vanuit de rol als adviseur samen met jullie op te zoek te gaan naar de meest passende onderwijsplek voor de leerlingen binnen het samenwerkingsverband. In mijn vrije tijd houd ik van gezelschapsspellen, zingen en lezen en word ik beziggehouden door mijn drukke gezin, bestaande uit mijn partner en onze 5 kinderen. Ik kijk enorm uit naar nieuwe ontmoetingen en fijne samenwerkingen, dus hopelijk tot binnenkort!”

 

Even voorstellen: Dominique

“Mijn naam is Dominique Janssen en ik ben vanaf 1 januari 2024 werkzaam bij Plein 013 als kinder- en jeugdpsycholoog bij de adviescommissie. Samen met Jacqueline, Eline en Tineke zal ik me vooral bezighouden met de adviesgesprekken. Na mijn studie kinder- en jeugdpsychologie ben ik als gedragswetenschapper aan de slag gegaan in het (voortgezet) onderwijs, waar ik mijn werk met passie heb mogen uitvoeren. Hier heb ik de ondersteuningsbehoefte van kinderen in kaart gebracht en de uitvoering mee gewaarborgd.  Dit heb ik zowel op het regulier als speciaal onderwijs mogen verzorgen. Omdat de drang om uitdagingen in het onderwijs meer vanuit een helikopterview te bekijken aanhield, ben ik gaan kijken naar opties in wat meer overkoepelende organisaties, waarna ik terecht ben gekomen bij Plein 013. Hier ben ik 1 januari met enthousiasme aan de slag gegaan.

In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met creatieve zaken, zoals schilderen, keramiek en muziek maken. Daarnaast spendeer ik graag tijd met mijn naasten. Ik kijk ernaar uit om een kijkje te kunnen nemen achter de voordeur bij verschillende basisscholen en om de onderwijscollega’s en partners te mogen ontmoeten. Op naar een fijne samenwerking!”

 

Even voorstellen: Doortje

“Ik stel me graag voor als projectleider Hoogbegaafdheid voor Plein013 en Portvolio! Ik ben Doortje Wüllschleger en ik woon op de Veluwe. Ik ben werkzaam als onderwijskundige, toetsdeskundige, interim beleidsadviseur bij SWV’s PO en VO en specialist hoogbegaafdheid. Ik houd me al bijna 25 jaar bezig met het maken van beleid rondom hoogbegaafdheid, aanvragen van subsidie, het verspreiden van kennis, het geven van lezingen en workshops en het begeleiden van scholen, leerkrachten, leerlingen & ouders met vragen rondom hoogbegaafdheid in zowel het PO als het VO.

Heel graag maak ik kennis met jullie! Met alle betrokkenen hoop ik in gezamenlijkheid op te trekken om de subsidie Hoogbegaafdheid die aangevraagd en toegekend is in de praktijk gestalte te geven, zodat we Passend Onderwijs kunnen bieden voor de leerling met kenmerken van hoogbegaafdheid, zoals beschreven in de ondersteuningsplannen van Plein013 en Portvolio.

Mail me gerust met vragen, suggesties of anderszins ( hoogbegaafdheidpovo@plein013.nl ) Ik hoop dat we met elkaar een hele fijne samenwerking mogen hebben!

Oh ja: naast mijn werk ontspan ik door heerlijk te wandelen en te fietsen hier op de Veluwe of lekker te lezen! Heb je dus een leuke boekentip? Geef het aan me door.”